Tyhjän solun mysteeri

Andy pannaan selliin, jossa on likainen lattia ja vain yksi ikkuna. Ikkuna on liian korkealla, jotta hän yltäisi siihen. Ainoa asia sellissä on lapio. Hän ei saa ruokaa eikä vettä, ja hänellä on vain kaksi päivää aikaa paeta tai hän kuolee. Andy ei voi kaivaa tunnelia, koska siihen menee paljon kauemmin kuin kaksi päivää. Miten Andy pääsee pakenemaan sellistä?

 

Andyn on luotava lapiolla likakasa ikkunan alle, jotta hän voi kiivetä sen päälle ja paeta sellistä.

Seuraava Arvoitus

Mikä katoaa heti, kun sanot sen nimen?

Silence

Tytöllä on yhtä monta veljeä kuin siskoa, mutta jokaisella veljellä on vain puolet enemmän veljiä kuin siskoja. Kuinka monta sisarusta perheessä on?

Neljä sisarta ja kolme veljeä.

Olen kotoisin kaivoksesta ja minua ympäröi aina puu. Kaikki käyttävät minua. Mikä minä olen?

Lyijykynän lyijy.