Tallennetut viimeiset sanat

Mies löydettiin lattialta kuolleena kasettinauhuri toisessa kädessä ja ase toisessa. Kun poliisi saapui paikalle, he painoivat nauhurin soittoa. Se oli miehen ääni. Hän sanoi: “Minulla ei ole enää mitään muuta, minkä vuoksi elää. En voi jatkaa”, ja sen jälkeen kuului laukauksen ääni. Kuunneltuaan poliisi tiesi, että kyseessä oli murha, ei itsemurha. Miten?

Jos vainaja olisi tappanut itsensä, hän ei olisi pystynyt painamaan kasettinauhurin peruutusnappia.

Seuraava Arvoitus

Mikä katoaa heti, kun sanot sen nimen?

Silence

Tytöllä on yhtä monta veljeä kuin siskoa, mutta jokaisella veljellä on vain puolet enemmän veljiä kuin siskoja. Kuinka monta sisarusta perheessä on?

Neljä sisarta ja kolme veljeä.

Olen kotoisin kaivoksesta ja minua ympäröi aina puu. Kaikki käyttävät minua. Mikä minä olen?

Lyijykynän lyijy.