Mikä se on

Liity seuraamme, kun sukellamme syvälle interwebiin ja löydämme maan, joka on täynnä kuka/mikä minä olen aivopähkinöitä ja sanaleikkejä. Nämä arvoitukset voivat olla todellinen testi aivokapasiteetillesi ja myös tahdonvoimallesi (jos jumiudut johonkin etkä halua tarkistaa vastausta heti!), Huomaat pian lukiessasi näitä sanaleikkitemppuja ja arvoituksia, että kaikella voi olla erilainen merkitys – sinun täytyy vain etsiä tarpeeksi tarkasti!

“Mikä minä olen?” ja samankaltaiset “Kuka minä olen arvoitukset?” tai “Mikä se on arvoitukset?” ovat kaikki hyvin samankaltaisia. Monet ovat riimejä ja kuulostavat limerikeiltä. Niissä annetaan yleensä useita vihjeitä, jotka johtavat tiettyyn vastaukseen. Jos juuttut johonkin, tyhjennä pääsi ja yritä katsoa sitä aivan eri näkökulmasta.

Joten pitemmittä puheitta, tässä on luettelo…

Mies, joka rakensi sen, ei käytä sitä, mies, joka osti sen, ei tarvitse sitä, ja mies, joka käyttää sitä, ei tiedä sitä. Mikä se on?

Arkku.

Ihmiset ostavat minut syötäväksi, mutta eivät koskaan syö minua. Mikä minä olen?

Lautasia ja ruokailuvälineitä.

Elämäni voidaan mitata tunneissa, palvelen syömällä. Ohut, olen nopea. Lihava, olen hidas. Tuuli on viholliseni. Mikä minä olen?

Kynttilä.

Aina sinussa, joskus sinussa; Jos se ympäröi sinua, se voi tappaa sinut. Mikä se on?

Vesi.

Se seuraa sinua koko ajan ja kopioi jokaista liikettäsi, mutta et voi koskea siihen tai saada sitä kiinni. Mikä se on?

Varjosi.

Mitä voi kuulla ja saada kiinni, mutta ei koskaan nähdä?

Huomautus.

Jos sinulla on se, haluat jakaa sen. Jos jaat sen, sinulla ei ole sitä. Mikä se on?

Salaisuus.

Voin heiluttaa käsiäsi, mutta en koskaan sano hyvästejä. Olet aina siisti, kun olet kanssani, vielä enemmän, kun olen pilvessä! Mikä se on?

Sähkötuuletin.

Minulla on kaksi kättä, mutta en voi raapia itseäni. Mikä se on?

Kello.

Minulla on paljon hampaita, mutta en pysty puremaan. Minua käytetään usein aikaisin mutta harvoin yöllä. Mikä se on?

Kampa.