Kuka olen

Aivoriihiä, palapelejä ja arvoituksia on monenlaisia, mutta yksi suosikeistamme täällä arvoituksia.com-sivustolla ovat Kuka olen minä -arvoitukset, joita kutsutaan myös nimellä Mikä olen minä -arvoitukset. Ehkä se johtuu siitä, että ne herättävät nostalgisia muistoja lapsuudestamme. Oli syy mikä tahansa, me rakastamme niitä, joten olemme koonneet tähän kokoelmaan parhaat Mitä olen minä ja Kuka olen minä -arvoitukset vastauksineen.

Toivottavasti nautit upeasta kokoelmastamme Mitä olen minä tai Kuka olen minä -arvoituksista ja vastauksista, jotka varmasti koettelevat aivojasi ja loogista ajatteluasi. Osa on vaikeita, osa helppoja, joten tarjolla on jotain sopivaa kaikille kaikentasoisille ja -ikäisille. Jos löydät yhden, joka on hyvin vaikea, yritä tyhjentää pääsi ja tarkastella sitä täysin eri näkökulmasta, jos jäät silti jumiin siihen, älä häpeä nähdä vastausta. Nauti!
Jaa suosikkisi mitä olen arvoitukset kommenttiosassa ja ystäviesi kanssa.

Huomautus: “Mikä minä olen?” ja samankaltaiset “Kuka minä olen -arvoitukset?” tai “Mikä se on -arvoitukset?” ovat muodoltaan hyvin samanlaisia. Monet ovat riimejä ja kuulostavat limerikeiltä. Niissä annetaan yleensä useita vihjeitä, jotka johtavat tiettyyn vastaukseen.

Olen instrumentti, jonka kautta ääniä syntyy, mutta en kuitenkaan jotain, jota voi soittaa. Mikä minä olen?

Äänesi.

Minua ei voi koskaan heittää, mutta minut voi ottaa kiinni. Aina etsitään tapoja menettää minut. Mikä minä olen?

Kylmä.

Olen jumala, planeetta ja mittaan lämpöä. Mikä minä olen?

Merkurius.

Olen siellä, missä eilinen seuraa tänään ja huominen on keskellä. Mikä minä olen?

Sanakirja.

Olen (yleensä) valkoinen ja sitä käytetään leikkaamiseen ja hiontaan. Kun olen vahingoittunut, ihmiset yleensä poistavat minut tai täyttävät minut. Useimmille eläimille olen hyödyllinen työkalu. Kuka olen?

Hammas.

Osaan lentää, mutta minulla ei ole siipiä. Voin itkeä, mutta minulla ei ole silmiä. Minne tahansa menenkin, pimeys seuraa minua. Kuka olen?

Pilviä.

Autan sinua päästä varpaisiin. Mitä enemmän työskentelen, sitä pienemmäksi kasvan. Kuka olen?

Saippuapala.

Minulla on pää ja häntä, jotka eivät koskaan kohtaa. Liian moni minusta on aina herkkua. Kuka olen?

Kolikko.

Olen pitkä, kun olen nuori, ja lyhyt, kun olen vanha. Kuka olen?

Kynttilä.

Ajetaan punaisella, mutta pysähdytään vihreällä. Kuka olen?

Vesimeloni. Syöt punaisen osan ja lopetat syömisen vihreään osaan.