Hyvä numeroiden kanssa

Missä englanninkielisessä sanassa on kolme peräkkäistä kaksoiskirjainta?

Bookkeeper

Tämä on melko mahdotonta, mutta käytä englannista tietämiäsi tosiasioita päästäksesi oikeille raiteille. Ajattele ensin sanoja, joissa on kaksoisvokaaleja. Ja sinun on tiedettävä, että tämä on luultavasti yhdyssana. Näiden yhdistettyjen sanojen ensimmäiset ja viimeiset kirjaimet muodostavat yhden sarjan kaksoiskirjaimia. Nyt vain pyörittele aivojasi!

Seuraava Arvoitus

Mikä katoaa heti, kun sanot sen nimen?

Silence

Tytöllä on yhtä monta veljeä kuin siskoa, mutta jokaisella veljellä on vain puolet enemmän veljiä kuin siskoja. Kuinka monta sisarusta perheessä on?

Neljä sisarta ja kolme veljeä.

Olen kotoisin kaivoksesta ja minua ympäröi aina puu. Kaikki käyttävät minua. Mikä minä olen?

Lyijykynän lyijy.