Arvoituksia Aikuisille

Jos etsit aikuisille suunnattuja arvoituksia, joita voit pitää takataskussasi keskustelun herättäjänä tai juhlatemppuna, olet onnekas. Meillä on paljon Kompakysymyksiä , Kuka olen , Lapsille arvoituksia sinulle täällä. Temppu on opetella ulkoa joukko näitä, jotta sinulla on ne valmiina (tai voit merkitä tämän sivun kirjanmerkkeihin sitä varten, kun tarvitset sitä), kun haluat laittaa ystäväsi ja perheesi koetukselle.

Arvoituksia aikuisille vastauksineen

Arvoitukset eivät ole vain hauskoja aivojumppia – ne toimivat loistavasti jäänmurtajina ja auttavat rikkomaan kiusallisen hiljaisuuden. Ne ovat iästä riippumatta helppo tapa pitää hauskaa ystävien, perheenjäsenten tai jopa virtuaalisesti tuntemattomien kanssa. Ne auttavat ihmisiä tutustumaan toisiinsa. Olemme koonneet arvoituksia, jotka ovat omituisia tai hieman röyhkeitä ja jotka on suunnattu aikuisille, jotka etsivät haastetta ja naurua.

Lue tämä arvoitusluettelo läpi ja katso, osaatko ratkaista ne. Kun olet saanut ne kaikki selville, on aika aloittaa jakaminen. Katso, tietääkö paras ystäväsi todella, mikä kastuu kuivattaessa tai miten nämä arvoitukset ratkaistaan.

Helpot arvoituksemme aikuisille sopivat täydellisesti virkistämään arvoitusten ratkaisukykyäsi. On mahdollista, ettet ole arvuutellut sitten nuoruusvuosiesi, ja olet saattanut unohtaa arvoitusten vastausten selvittämiseen tarvittavan luovan ajattelun. Olemme ottaneet mukaan monia vanhoja suosikkeja, jotka luultavasti muistat, sekä joitakin helppoja uusia arvoituksia sinulle.

Nyt on aika haastaa itsesi. Älä huoli, tämä ei ole aikakoe, eikä kukaan pidä kirjaa (paitsi sinä itse), mutta käy jokainen arvoitus läpi ja katso, keksitkö vastauksen ennen kuin klikkaat vastausvälilehteä.

Kuinka monta sait oikein?

Nainen oli oikeudessa miehensä tappamisesta. Hän sanoi, ettei ollut syyllinen ja että kaipasi miestä kovasti. Loppulausunnossa naisen asianajaja nousi ylös ja sanoi: “Hänen miehensä oli vain kadonnut. Kaikki katsovat ovia. Hän kävelee niistä sisään noin 30 sekunnin kuluttua.”

Koko valamiehistö tuijottaa ovia odottaen odottaen, että tämän naisen aviomies kävelee ovista sisään. Asianajaja ja nainen tuijottavat valamiehistöä.

Asianajaja päättää sanomalla: “Näettekö! Jos olisitte niin varmoja, että nainen tappoi miehensä, ette katselisi tuota ovea!”.

Valamiehistö antoi välittömästi syyllisyystuomion. Miksi?

Nainen katseli valamiehistöä eikä ovia, koska hän tiesi, ettei hänen miehensä kävisi niistä läpi, koska nainen oli tappanut hänet. Jos nainen olisi todella kaivannut miestä, kuten hän sanoi, hän olisi vahtinut ovia.

Mies löydettiin lattialta kuolleena kasettinauhuri toisessa kädessä ja ase toisessa. Kun poliisi saapui paikalle, he painoivat nauhurin soittoa. Se oli miehen ääni. Hän sanoi: “Minulla ei ole enää mitään muuta, minkä vuoksi elää. En voi jatkaa”, ja sen jälkeen kuului laukauksen ääni. Kuunneltuaan poliisi tiesi, että kyseessä oli murha, ei itsemurha. Miten?

Jos vainaja olisi tappanut itsensä, hän ei olisi pystynyt painamaan kasettinauhurin peruutusnappia.

Kemisti murhattiin omassa laboratoriossaan. Ainoa todiste oli paperinpala, johon oli kirjoitettu kemiallisten aineiden nimet. Aineet olivat nikkeli, hiili, happi, lantaani ja rikki. Kemistin laboratoriossa kävi murhapäivänä vain kolme ihmistä: tiedemiesystävä Claire, hänen veljenpoikansa Nicolas, hänen vaimonsa ja ystävänsä Marc. Poliisi pidätti murhaajan heti. Mistä he tiesivät, kuka se oli?

Paperilapussa oli hyvin selvä johtolanka. Jos yhdistät paperilla olevien kemiallisten aineiden lyhenteet, saat nimen: Ni-C-O-La-S.

Pariskunta lähti häämatkalle Havaijille. Valitettavasti aviomies palasi kotiin yksin, koska hänen vaimonsa oli kuollut hirvittävässä veneonnettomuudessa. Poliisi otti yhteyttä matkatoimistoon, josta hän oli varannut matkan, ja pidätti hänet vaimonsa murhasta. Mistä he tiesivät, että hän teki sen?

Matkatoimisto paljasti, että hän oli varannut vaimolleen vain menolipun.

Sarjamurhaaja kidnappasi viisi eri ihmistä ja istutti heidät kukin kaksi pilleriä kädessään ja vesilasin. Hän käski jokaisen ottaa yhden pillerin, mutta varoitti heitä, että toinen oli myrkyllinen ja toinen vaaraton. Sen pillerin, jota uhri ei ottanut, ottaisi sarjamurhaaja. Jokainen uhri valitsi jotenkin myrkyllisen pillerin ja kuoli. Miten sarjamurhaaja sai heidät kaikki ottamaan myrkyllisen pillerin?

Kumpikaan pilleri ei ollut myrkyllinen. Myrkky oli vedessä, jota kaikki uhrit käyttivät nielaistakseen pillerin.

Ensimmäisenä koulupäivänä joku murhasi historian opettajan. Koulussa oli neljä ihmistä, joita poliisi epäili syyllisiksi: maisemanhoitaja, matematiikan opettaja, koripallovalmentaja ja rehtori. Nämä olivat heidän alibinsa:

Maisemanhoitaja sanoi olleensa ulkona leikkaamassa nurmikkoa.

Matematiikanopettaja sanoi, että hän oli pitämässä puolivälin koetta.

Koripallovalmentaja sanoi olevansa tekemässä harjoituksia pelaajiensa kanssa.

Rehtori sanoi olevansa toimistossaan.

Kun poliisi oli antanut alibit, se pidätti murhaajan välittömästi. Kuka tappoi historianopettajan ja mistä poliisi tiesi?

 

Matematiikan opettaja tappoi historian opettajan. Hän väitti pitävänsä puolivälitestiä, mutta kyseessä oli ensimmäinen koulupäivä.

Japanilainen laiva oli lähdössä satamasta ja matkalla avomerelle. Kapteeni meni öljyämään joitakin laivan osia ja otti sormuksensa pois, jotta se ei vahingoittuisi. Hän jätti sen punkkansa vieressä olevalle pöydälle. Kun hän palasi takaisin, sormus oli kadonnut. Hän oli epäillyt, että kolme miehistön jäsentä voisi olla syyllisiä, ja kysyi heiltä, mitä he olivat tehneet ne kymmenen minuuttia, jotka hän oli ollut poissa.

Kokki sanoi: “Olin keittiössä valmistelemassa illan illallista.”

Konemestari sanoi: “Olin konehuoneessa varmistamassa, että kaikki toimii moitteettomasti.”

Merimies sanoi: “Olin mastossa korjaamassa lippua, koska joku oli vahingossa kiinnittänyt sen väärinpäin.”

Kapteeni tiesi heti, kuka se oli. Miten?

Se oli selvästi merimies. Kyseessä oli japanilainen alus, ja Japanin lippu on valkoinen, ja sen keskellä on yksi punainen piste. Sitä ei voi ripustaa ylösalaisin.

Nicole meni poliisille ilmoittamaan, että joku oli varastanut hänen vintage-sormuksensa. Kun poliisit saapuivat hänen kotiinsa, he huomasivat, että ikkuna oli rikottu, sisällä oli täysi sotku ja matossa oli likaisia jalanjälkiä. Muita merkkejä murrosta ei kuitenkaan ollut.

Seuraavana päivänä poliisi pidätti Nicolen petoksesta. Miksi?

Heti kun poliisi pääsi “rikospaikalle”, he tiesivät, että Nicole oli todennäköisesti lavastanut murron. Rikkinäisen ikkunan lasit olivat kaikki talon ulkopuolella, mikä tarkoittaa, että se oli rikottu sisältäpäin.

Tyttö on äitinsä hautajaisissa. Hän tapaa mukavan tuntemattoman miehen, joka oli myös hautajaisissa, ja he tulevat toimeen keskenään. Tyttö oli hautajaisissa kiireinen eikä ehtinyt pyytää miehen numeroa ennen kuin tämä lähti. Hän yritti todella kovasti jäljittää miestä, mutta kukaan ei tiennyt, kuka mies oli tai miten häneen voisi ottaa yhteyttä. Muutamaa päivää myöhemmin hänen siskonsa kuolee, ja poliisi epäilee sitä murhaksi. Kuka tappoi hänen siskonsa?

Hän tappoi siskonsa. Hän toivoi, että jos joku muu hänen perheestään kuolisi, mies, jonka hän tapasi äitinsä hautajaisissa, ilmaantuisi jälleen.

Kuollut naisruumis makaa monikerroksisen rakennuksen pohjalla. Näyttää siltä, että hän teki itsemurhan hyppäämällä yhdestä kerroksesta.

Kun etsivä saapuu paikalle, hän menee rakennuksen ensimmäiseen kerrokseen, avaa suljetun ikkunan ja heittää kolikkoa kohti lattiaa. Hän menee toiseen kerrokseen ja tekee täsmälleen saman. Hän jatkaa tätä, kunnes hän pääsee rakennuksen ylimpään kerrokseen.

Kun hän palaa alas, hän toteaa, että kyseessä oli murha eikä itsemurha. Mistä hän sen tietää?

Nainen ei olisi voinut hypätä mistään kerroksesta, koska kun etsivä meni jokaiseen kerrokseen, kaikki ikkunat olivat kiinni.